1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arvostelua, keskiarvo: 4,40 / 5)
Ladataan...

Itse valmistettu jäätelö on tämän kesän viilein juttu! Daim-jäätelöä ei voi vastustaa! Tämä koko perheen suosikki valmistuu muutamassa minuutissa, mutta jäähdytykseen on syytä varata aikaa 4-6 tuntia. Glukoosisiirappi antaa jäätelölle upean rakenteen.

Daim-jäätelö
4-8 annosta annoksen koosta riippuen

2 munaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
2 isoa Daim-patukkaa (noin 100 g)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota vispi- tai kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.

Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla.
Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri.

Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen.

Anna jäähtyä 4-6 tuntia.

Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: