1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Joulu lähestyy. Loppuvuoteen yhdistetään usein tietyt maut, kuten erilaiset juustot ja piparkakut. Juustoja on totuttu tarjoamaan myös jälkiruokana. Valmista lempeä jäätelö ja yllätä vieraasi.

Brie-piparkakkujäätelö
6 annosta

1 l vaniljajäätelöä
½-1 tl piparkakkumaustetta
1 päärynä
10-15 piparkakkua
1 pkt Président Brie -juustoa (jätä pala koristeluun)

Koristeluun:
Président Brie -juustoa
piparkakkua
3 rkl hunajaa

Laita vaniljajäätelö kulhoon ja anna pehmetä hieman.
Lisää piparkakkumauste. Kuori ja kuutioi päärynä, murusta piparkakut karkeaksi muruksi.
Paloittele Brie-juusto pieniksi paloiksi.
Laita ainekset jäätelön joukkoon ja vatkaa tasaiseksi sähkövatkaimella.
Nosta foliolla vuorattu jäätelökulho pakastimeen ja anna seistä muutama tunti tai yön yli.
Pyöritä jäätelöstä palloja ja jaa tarjoilukulhoihin.
Koristele Brie-juustolla, piparkakkupaloilla ja hunajalla.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä President

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.