1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kevään tyylikkäin itse valmistettu jäätelö on ehdottomasti avokadojäätelö! Upean hienostunut makuelämys, jonka makua täydentää tuoreet mansikat.

Resepti on lainattu Dansukker-sivustolta.

Avokadojäätelö
8–10 annosta

4 munankeltuaista
3 dl tomusokeria
½ l kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
2 avokadoa
1 dl glukoosisiirappia
1 sitruunan mehu

Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa kerma ja
vaniljasokeri kiinteäksi vaahdoksi.

Kuori avokadot ja poista kivet. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon glukoosisiirappi ja sitruunamehu. Lisää seos keltuaisvaahtoon. Kääntele lopuksi seokseen kermavaahto.

Kaada vuokaan ja laita pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi.

Vinkki!
Tarjoa mansikoiden tai hedelmäpalojen kanssa.