1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Pimenevät illat houkuttavat kaivautumaan sohvan nurkkaan. Herkuttelu on ihanaa ja se voi olla myös terveellistä.
Kokoa pöytään värikkäitä vihanneksia ja hedelmiä.
Laita esille dippikastikkeita ja nauti!

Illanistujaisten dippailua

500 g broilerinfileetä
1 rkl öljyä
1 pss Santa Maria Spice Mix for crispy chicken

Lisäksi:
kukkakaalia
parsakaalia
porkkanoita
kyssäkaalia
kurkkua
paprikaa
viinirypäleitä
miniluumutomaatteja
Santa Maria Crispy Corn Tortilla Chips salted

Dipit:
Santa Maria Tex Mex Style
Santa Maria Salsa Dip Medium
Santa Maria Pineapple Salsa
Santa Maria Dip Mix American RANCH + 1 prk kermaviiliä

Hellapoliisi: Dippailua

Leikkaa broilerinfileet reiluiksi suupaloiksi.
Laita öljy ja Spice Mix for crispy chicken -seos lautaselle ja sekoita.
Kääntele broileripalat kauttaaltaan seoksessa.
Laita palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200 -asteisessa uunissa, kunnes palat ovat kauniin värisiä.
Leikkaa kasvikset sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja asettele ne kulhoihin tai leivinpaperikaistaleiden päälle. Laita crispy chicken -palat ja nachot tarjolle.
Laita dippikastikkeet kulhoihin ja nauti hyvässä seurassa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Santa Maria

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.