1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Vegaaniset Vegeway -raakasuklaat valmistetaan luomulaatuisista, perulaisista Criollo -alkuperäislajikkeen kaakaopavuista. Vegeway raakasuklaat valmistetaan Suomessa, Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa. Tavallisesta suklaasta poiketen Vegeway raakasuklaiden kaakaopapuja ei kuumakäsitellä ja valmistuslämpötila on matala. Vegeway raakasuklaisiin ei ole myöskään lisätty maitoa eikä valkoista sokeria. Kaakaopitoisuus on vähintään 70 %. Herkullinen lopputulos on taattua suomalaista suklaalaatua – ammattitaidolla – parempi nautinto terveellisiin herkutteluhetkiin.

Valmista ihana jouluherkku vanhanajan upeaksi rex-kakuksi tai kokoa annokset pieniin kertakäyttöisiin vuokiin. Tätä makeaa kakkua riittää pieni annos.

Radiokakku eli rex-kakku
20 annosta

250 g Rawsom Luomu Kookosöljy
200 g Vegeway Raw Choco Mint & Cacao nibs  -raakasuklaapatukoita
2 munaa
3 dl tomusokeria

Lisäksi:
200 g kandisokerikeksejä tai gluteenittomia keksejä (muutama sivuun koristeeksi)
1 dl vahvaa kahvijuomaa

Pinnalle:
2 murustettua kandisokerikeksiä tai gluteenittomia keksejä

Laita kookosöljy ja paloiteltu raakasuklaa vesihauteeseen ja sulata seos.
Jäähdytä hetki. Lisää munat ja sekoita kuohkeaksi. Lisää tomusokeri sekoittaen.
Vuoraa pitkulainen leipävuoka leivinpaperiarkilla ja kaada pohjalle hieman suklaaseosta. Kääntele keksit kahvijuomassa ja levitä rivi keksejä suklaaseoksen päälle. Toista, kunnes keksit ja suklaaseos ovat loppuneet.
Nosta jääkaappiin mielellään yön yli.
Kumoa tarjoiluvadille ja rouhi pinnalle muutama keksi muruiksi.
Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa.

Löydät lisää hästägeillä: #vegeway #raakasuklaa #parempinautinto #leaderfoods #valmistettusuomessa

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:


Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.