1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Moussekakku kahvilikööristä

4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl tummaa suklaata rouhittuna
2 tl leivinjauhetta 

Kostutus: sokeroitua maito-kahvia 

Täyte:

10 liivatetta
4 munaa
1 dl sokeria
5 dl vispikermaa
3 tl vaniljasokeria
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeroitua kaakaojauhetta
1 dl kahvilikööriä 

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja suklaarouhe. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, paista 225 asteisessa uunissa n 7 minuuttia. Kumoa pohja leivinpaperin päälle.

Leikkaa irtopohjavuoan (halkaisija 24-26 cm) pohjalle leivinpaperi, leikkaa kääretorttulevystä pohjaosa vuoan pohjalle. Kostuta pohja sokeroidulla maito-kahvilla.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon tuorejuusto vispilällä tasaiseksi sekoittaen, sekä vaniljasokeri ja kaakaojauhe.

Kuumenna likööri mikrossa kiehuvaksi, purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota lehdet kuumaan likööriin. Anna jäähtyä noin minuutti. Kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan kostutetun pohjaosan päälle, anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään.

Pyöräytä vuoan reuna irti veitsellä. Koristle mielesi mukaan!