Kahvi-suklaa-valkosuklaa-kismetkakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kahvi-suklaa-valkosuklaa-kismetkakku

Pohja:
n. 200 g suklaakeksejä murskattuna
n. 70 g sulaa margariinia

Täyte:
10 liivatelehteä
4 munaa
1 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
5 dl Flora vispiä
1 levy kahvi-crisp-suklaata
1 levy (130 g) valkosuklaata
3 Kismettiä murustettuna

Sekoita sula rasva keksinmurujen joukkoon, painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteita 5-10 minuuttia runsaassa kylmässä vedessä.

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi.

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi, yhdistä vaahdot.

Sulata erikseen mikrossa valkosuklaa ja kahvinmakuinen suklaa.

Sulata
liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä ja jäähdytä hetki. Kaada hieman
jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana edellä mainitun vaahdon joukkoon,
sekoita tasaiseksi.

Jaa vaahto kahteen eri kulhoon. Sekoita toiseen sula valkosuklaa, toiseen kahvi-suklaa.

Kaada
keksinmurupohjan päälle ensin kahvi-suklaavaahto, ripottele päälle
kismetmurut ja kaada päälle valkosuklaavaahto. Hyydytä kylmässä muutama
tunti. Koristele miten haluat.

Tämä oli tällainen
pikaversio, jonka tein vasta kun vieraat jo istuivat keittiössä. Tämä
siis ehti hyytyä vain n puolisen tuntia ennen syömistä. Olipa tosi
ihanaa, ainakin omasta mielestäni. Kismet-murut olivat ihanan
rapsakoita pehmeän vaahtokerroksen välissä.

Kokeilkaa ihmeessä!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä