1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Cappuccino-daimit ovat ihanan makuisia, suosittelen!

Itse en juo koskaan kahvia, mutta pidän sen mausta leivonnassa.

Leivoin tavallisen kääretorttupohjan ja vuorasin sillä salaattikulhon, jossa oli ensin kelmua. Kostutin pohjan sokeroidulla maito-kahvilla.

Hyydytetty kakku Cappuccinodaimista 

Täyte:

200 g maitorahkaa
2,5 dl Flora vanillaa
2 munaa
1 dl sokeria
5 liivatelehteä
0,5 dl kuumaa kahvia (esim pikakahvijauheesta) TAI kahvilikööriä
2 isoa Cappuccino-Daimia
 

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Vaahdota Flora vanilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Liuota liivatteet  kiehuvan kuumaan kahviin/kahvilikööriin, anna jäähtyä hetki.

Yhdistä vaahdot, lisää joukkoon liivateneste ja pieneksi veitsellä murustetut Cappuccino-Daimit.

Kaada seos kostutetun pohjaosan päälle ja nosta hyytymään. Kumoa kakku. 

Koristele mielesi mukaan.

Itse testasin nyt Valion kevyt vispiä, joka on kasvirasvavalmiste.

Pidin sen pehmismäisestä mausta, rakennekin oli napakka vaahdotetuna.