1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Paistoin yhden neljän munan kääretorttupohjan, josta leikkasin halkaisijaltaan 18 cm irtopohjavuokaan pohjarinkulan. Loppuosan levystä laitoin pakastimeen seuraavaa käyttöä varten.

Kostutin pohjan sokeroidulla maitokahvilla.

Hyydytetty Cappuccino-Daimkakku 

Täyte:

5-6 liivatetta
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
200 g vaniljatuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta
0,5-1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl kahvilikööriä
2 isoa Cappuccino-Daimia murustettuna

 

Liota liivatteita kylmässä vedessä 5-10 minuuttia.

Sekoita sähkövatkaimella keskenään vaahdotettu Flora vanilla, vanilja"tuorejuusto," sokerit ja murustetut Daimit.

Kuumenna kahvilikööri mikrossa ja liuota vedestä puristetut liivatteet siihen, anna jäähtyä hetki. Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte pohjalevyn päälle ja nosta kylmään hyytymään vähintään muutamaksi tunniksi.

Irroita vuoan reunat ja siirrä kakku tarjoilulautaselle.

Koristele mielesi mukaan.