1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,20 / 5)
Ladataan...

Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia OATGOODS tuotteita, joihin on käytetty uutta kaura-rypsiöljyinnovaatiota. Täysjyväkauran beetaglukaani pitää huolen kolesteroliarvoista ja verensokerista. Kaura sisältää runsaasti kuitua ja on proteiinin lähde. OATGOODS sisältää myös rypsiöljyä, josta saat elimistölle tärkeitä omega 3 ja 6-rasvahappoja. Valmista pääsiäiseen herkullinen ja hyvää tekevä granola-pashakakku.

Granola-pashakakku
8 annosta

Pohja:
70 g voita tai margariinia
3 dl Myllyn Paras OATGOODS rusina-omena granolaa

Täyte:
5 liivatelehteä
2½ dl vispikermaa
400 g sitruunanmakuista maitorahkaa
1½ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl mantelirouhetta tai hasselpähkinärouhetta
½ sitruunan mehu
(1 dl rusinoita)

Koristeluun:
½ sharon
1 kiivi
1 passionhedelmä
½ karambola
muutama ananaskirsikka

Sulata voi tai margariini ja sekoita OATGOODS rusina-omena granola joukkoon.
Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon sitruunanmakuinen maitorahka, tomusokeri, vaniljasokeri ja manteli- tai hasselpähkinärouhe (sekä rusinat).
Tarkista maku.
Purista sitruunan mehu juomalasiin ja kuumenna kiehumispisteeseen mikroaaltouunissa. Liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi.
Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Levitä seos granolapohjan päälle vuokaan ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli. Irrota kakku vuoasta veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
Koristele hedelmäpaloilla tai hedelmäviipaleilla ja nosta tarjolle.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.