Cappuccino-kismetkakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Perusohje
on sama kuin moneen kertaan aiemmin hyväksi havaittu, helppo, edullinen
ja nopeakin valmistaa. Hyytymiseen pitää tietenkin varata aikaa muutama
tunti.

Halkaisija kakulla on 18 cm, samalla määrällä voi tietenkin tehdä isompaankin vuokaan, silloin kakusta tulee matalampi.

Cappuccino-kismetkakku

Pohja: 2-3 kismettiä reilun kokoisina muruina

Täyte:

5 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2 munaa + 0,5 dl sokeria vaahdotettuna
1 tl vaniljasokeria
100 g Fazerin leivontahyllyltä löytyvää Cappuccino-suklaata
1-2 rkl vahvaa kahvia

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.

Murusta kismet suuriksi muruiksi ja painele tasaiseksi vuoan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sulata suklaa mikrossa n. 30 sekunnin jaksoissa (ei ihan täysteholla) sulaksi.

Yhdistä vaahdot, mausta vaniljasokerilla ja sekoita joukkoon sula suklaa.

Liuota vedestä puristetut liivatteet kuumaan kahviin ja jäähdytä pieni hetki.

Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita tasaiseksi.

Kaada täyte kismetmurujen päälle ja nosta kylmään hyytymään.

Irroita vuoan reunat  ja siirrä kakku tarjoilulautaselle, koristele mielesi mukaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä