1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)


 Vuorasin 18 cm halkaisijaltaan olevan vuoan leivinpaperilla ja laitoin
vuoan pohjalle Jaffa-keksien halpisversioita suklaapuoli ylöspäin.
Tyhjiin koloihin laitoin kekseistä paloja.

Täyte oli kivan raikas ja sisältä yllätyksellisen suklainen.

Appelsiini-Sususuklaakakku


5 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä
2 munaa + 0,5 dl sokeria
200 g appelsiinituorejuustoa
0,5 dl appelsiinitäysmehua.
vaniljasokeria
150 g Susupaloja silputtuna
 

Laita
liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi
vaahdoksi, vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita muna-sokerivaahdon
joukkoon appelsiinituorejuusto, sekä vedestä puristetut liivatelehdet,
jotka olet ensin liuottanut kiehuvan kuuman appelsiinimehun joukkoon.

Lisää vielä silputut Susu-palat.

Anna hyytyä vähintään neljä tuntia tai yön yli.

Irroita kakku vuoastaan ja koristele mielesi mukaan.