1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Hillo-marmeladisokerilla valmistat vähemmän makeat hillot ja marmeladit.
Mausta perinteiset hillot jännittävän makuisiksi sitrusten kuoriraasteilla tai kuivatuilla yrteillä.

Vadelma-limettimarmeladi

500 g vadelmia
yhden limetin raastettu kuori
yhden limetin mehu
½ pkt Hillo-Marmeladisokeria
1 tl vaniljasokeria

Laita vadelmat kattilaan.
Pese limetti hyvin ja raasta sen kuori vadelmien joukkoon.
Purista joukkoon limetin mehu.
Lisää hillo-marmeladisokeri ja kiehauta.
Anna kiehua miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia.
Jäähdytä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja laita hyvin pestyyn
lasipurkkiin.

Tarjoa paahtoleipien, voileipäkeksien tai leivonnaisten kanssa.

HUOM! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.