1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (26 arvostelua, keskiarvo: 4,27 / 5)
Ladataan...

Hillon valmistus on nopeaa ja yksinkertaista.
Käytä tuoreita tai pakastemarjoja.
Maustamisessa voit käyttää mielikuvitusta. Kokeile inkivääriä, sitruunaruohoa, sitrushedelmien
kuoriraasteita tai erilaisia mausteita, kuten neilikkaa, inkivääriä, kanelia tai kardemummaa.
Tarjoa ihanan erilainen hillo lettujen tai pannukakun seurana, tai piilota leivonnaisten sisään.

Sitruksinen mustikkahillo

1 l mustikoita
1 rkl vettä
1 kanelitanko tai ½ tl kanelia
½ tl sitruunankuoriraastetta
250 g hillosokeria
½-1 tl vaniljasokeria

Laita marjat, vesi, kanelitanko ja hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste kattilaan ja kuumenna, kunnes
muodostuu vesihöyryä.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon.
Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
Mausta valmis hillo vaniljasokerilla.
Anna hillon jäähtyä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja poista kanelitanko.
Laita hillo hyvin pestyihin purkkeihin.
Säilytä viileässä.

HUOM! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.