1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arvostelua, keskiarvo: 3,79 / 5)
Ladataan...

Joulupöydän kalavalikoimaan kuuluu perinteinen sinappisilli. Valmista tämä jo hyvissä ajoin ennen joulua maustumaan jääkaappiin. Vaikka olisit viime hetkillä liikkeellä, onnistut silti.

Sinappisilli
1 pienehkö purkki

1 dl sinappia
2 rkl viinietikkaa
1 rkl fariinisokeria
½ dl rypsiöljyä
(1 sipuli ohuina renkaina)
2-3 rkl hienonnettua tilliä
160 g sillifileetä

Sekoita sinappi, viinietikka, fariinisokeri, öljy, ohueksi leikattu sipuli ja hienonnettu tilli keskenään.
Huuhtele sillifileet, kuivaa talouspaperilla taputellen ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita kalapalat sinappikastikkeeseen ja laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin.
Anna maustua muutama päivä ennen tarjoilua jääkaapissa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.