1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Satsumamarmeladi sopii moneen. Tarjoa raikas ja kauniin keltainen marmeladi juustojen kanssa, aamujogurtin seurana tai levitä kääretortun tai täytekakun väliin. Inkiväärin sijaan voit maustaa marmeladia myös vaniljasokerilla, tähtianiksella tai
kanelilla.

Satsumamarmeladi
1 keskikokoinen hillopurkillinen

1 kg satsumoita
2 tl hienonnettua inkivääriä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Kuori satsumat ja jauha hienoksi tehosekoittimessa.
Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tuoretta inkivääriä hienonnettuna.
Kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Laita marmeladi kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Dansukker
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.