1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Runsasta satoa tuova raparperi aiheuttaa toisinaan jopa päänvaivaa.
Mitä kaikkea siitä voikaan valmistaa?
Jännän makuvivahteen antava rosmariini maustaa raparperihillon kivasti. Voit tarjota hilloa sekä makeiden, että suolaisten ruokien ja leivonnaisten seurana.

Raparperirosmariinihillo
1 iso tai 2 pienempää purkillista

1 kg raparperia paloiteltuna
1/2 dl vettä
2-3 rosmariininoksaa
500 g Dansukker Hillosokeria

Mittaa kattilaan paloitellut raparperit, vesi ja rosmariininoksat.
Kiehauta.
Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
Jäähdytä hilloa puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostuva vaahto.

Laita kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä kylmässä.

Tarjoa mausteisen grilliruoan tai vaikkapa jäätelön seurana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.