1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Syksy on pataruokien kulta-aikaa.
Kun ulkona alkaa olla viileää, on ihana nauttia lämmittävistä pataruoista.
Liharuokien seurana maistuva puolukkahillo on maustettu chilihiutaleilla. Voit käyttää myös tuoretta chiliä maun mukaan, lisää se puolukoiden kanssa samaan aikaan.
Tarjoa myös leikkeleiden seurana illanistujaispöydässä.

Puolukka-chilihillo
10 annosta

1 l puolukoita
1 rkl vettä
250 g hillosokeria
½-1 tl chilihiutaleita tai maun mukaan

Mittaa puolukat ja vesi kattilaan ja kiehauta.
Lisää hillosokeri ja chilihiutaleet ja anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
Laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin ja säilytä jääkaapissa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.