1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Puolukkahillo saa hauskaa väriä ja rakennetta raastetuista porkkanoista. Tarjoa ruoan lisänä tai vaikka kääretortun täytteenä.

Porkkana-puolukkahillo
iso purkillinen

2 isoa porkkanaa
500 g puolukoita
n. 120 g Dansukker Hillo-Marmeladisokeria

Kuori porkkanat ja raasta karkealla raastinterällä.
Laita kattilaan puolukoiden kanssa.
Mittaa joukkoon hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
Laita kuumennettuun lasipurkkiin.
Säilytä viileässä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.