1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskimäärä: 3.75/5.00)
Ladataan...

Pian on aika laittaa kesän ihanat maut purkkiin talven varalle.
Kerää kesän satoa talteen ja valmista osasta hilloa perinteisen pakastuksen rinnalle.
Hillo-marmeladisokerilla saat valmistettua niin perinteiset kuin mielikuvitusta vaativat hillot, helposti ja nopeasti.
Voit valmistaa hillon sekä tuoreista, että pakastemarjoista.

Mansikkahillo

2 litraa puhdistettuja ja huuhdottuja marjoja
1 pkt (330 g) Dan Sukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä (mikäli käytät tuoreita marjoja)

Mittaa ainekset kattilaan.
Kuumenna ja keitä kaksi minuuttia sekoittaen.
Kiinteiden marjojen ja hedelmien keittoaika on 5-10 minuuttia.
Kuori vaahto huolellisesti, sillä vaahdossa on bakteereja ja homeitiöitä.
Kaada hillo lämpimiin, hyvin pestyihin lasipurkkeihin.
Sulje tölkit ja säilytä kylmässä.

Vinkki! Lisää ainesten joukkoon pieni määrä raastettua tuoretta inkivääriä!

Lisää hilloreseptejä löydät täältä .

Dansukker Hillo-marmeladisokerin avulla persikka, pakastevadelma tai vaikkapa sipuli löytävät uuden olomuodon. Lopputulos on kiinteämpää, hedelmäisempää ja vähemmän makeaa kuin perinteinen hillo ja siksi omiaan myös mm. paahtoleivän kanssa tai liharuokien seurana.

Hillo-marmeladisokeri on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (330 g) on sopiva määrä yhdelle kasviskilolle. Hillon/marmeladin keittoaika on vain joitakin minuutteja. Raaka-aineiksi sopivat monipuolisesti tuoreet ja pakastemarjat, kauden hedelmät ja vihannekset.

Hillo-marmeladisokeri sisältää sokerin lisäksi kasviperäistä hedelmäpektiiniä, joka antaa hillolle/marmeladille kiinteyttä.  Tuotteen kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä ja on tarpeen erityisesti vähemmän sokeria sisältävissä hilloissa ja marmeladeissa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.