1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Eksoottisista hedelmistä valmistat ihanat hillot vaikkapa aamupuuron seuraksi.
Ne maistuvat ihanilta myös leivonnaisten täytteenä tai vaikkapa kookoslettujen seurana.

Mango-ananashillo
2-3 isoa purkkia

500 g tuoretta ananasta tai pakasteananaspaloja
500 g tuoretta mangoa tai pakastemangopaloja
1 ruukku sitruunamelissaa tai sitruunaverbenaa
1 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
500 g hillosokeria

Paloittele hedelmät sopiviksi suupaloiksi ja laita kattilaan.
Hienonna joukkoon sitruunamelissaa tai sitruunaverbenaa ja mittaa lisäksi vaniljasokeri tai vaniljajauhe.
Kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Jäähdytä hilloa noin puoli tuntia ja laita kuumennettuihin lasipurkkeihin.
Säilytä viileässä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.