1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskimäärä: 4.80/5.00)
Ladataan...

Syksyn luumut ja kriikunat soveltuvat runsaan sadon aikaan loistavasti hilloksi. Näillä hilloilla voit täyttää leivonnaiset, tarjota lettujen tai pannukakun seurana, nauttia juustojen kanssa tai herkutella vaikkapa paahdetun leivän kanssa.

Luumuhillo

800 g tuoreita luumuja tai kriikunoita
1 kanelitanko
¾ dl vettä
2 dl hillosokeria
1 tl vaniljasokeria

Poista luumuista tai kriikunoista kivet ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi.
Laita ne kasariin yhdessä kanelitangon ja veden kanssa.
Kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia välillä sekoitellen.
Poista kanelitanko.
Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.