1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskimäärä: 4.43/5.00)
Ladataan...

Kirsikoista valmistat ihanat hillot eri tavoin maustaen.
Kirsikkahillo maustaa hienostuneesti sokerikakut, mutta sopii myös mainiosti juustojen ja keksien seuraksi.
Kokeile ja ihastu! Pakkaa myös kauniiseen purkkiin ja vie lahjaksi.

Kirsikkahillo

500 g kirsikoita
1½ dl hillosokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus kanelia
1 dl vettä

Putsaa kirsikoista siemenet ja laita kirsikat reiluina paloina kattilaan.
Lisää hillosokeri, vaniljasokeri, kaneli ja vesi.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
Laita puhtaaseen purkkiin ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.