1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,80 / 5)
Ladataan...

Kardemummalla maustettu mustikkahillo on makumaailmaltaan upean makuinen hillo kesäleivonnaisten
täytteeksi tai vaikka vaniljajäätelön tai pannukakun seuraksi. Minihillosokerilla saat lopputulokseltaan
hieman vähäsokerisemman hillon.

Kardemumma-mustikkahillo

2 dl vettä
½-1 rkl kardemumman siemeniä
1 l mustikoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ pkt (125 g) Dansukker Minihillosokeria

Mittaa vesi ja kardemumman siemenet kattilaan ja keitä kasaan, kunnes jäljellä on puoli desilitraa nestettä.
Siivilöi liemi ja laita takaisin kattilaan.
Lisää mustikat, vaniljasokeri ja minihillosokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
Laita kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.