1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Kesäkokkailu on ihanaa! Valmista koko ateria grillissä samalla kertaa.
Raparperihillokkeen voit valmistaa jo etukäteen valmiiksi tai keittää grillin sivulevyllä.

Kananpojan grillipihvit, kasvisnyytit, grillitomaatit ja raparperihilloke
4-6 annosta

1 pakkaus (4-6 kpl) Kariniemen Kananpojan Grillipihvi, savustettu chili
öljyä grilliparilan voiteluun

Kasvisnyytit:
6 kaistaletta foliota
6 leivinarkkia
200 g pikkusipuleita
1 kesäkurpitsa
1 keltainen paprika
2-3 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria

Grillitomaatit:
400 g miniterttutomaatteja
1 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
½ tl timjamia tai kuivattuja yrttejä
2 valkosipulinkynttä

Raparperihilloke:
5 dl raparperia
1 pieni punasipuli
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
1 dl fariinisokeria
1 tähtianis
½ dl punaviinietikkaa
½ tl kanelia
1 dl hillosokeria

Aloita valmistamalla raparperihilloke.
Voit valmistaa sen jo myös päivää aikaisemmin valmiiksi.
Paloittele raparperit kattilaan ja hienonna joukkoon punasipuli.
Hienonna inkivääri ja chilipaprika ja lisää kattilaan. Mittaa joukkoon fariinisokeri, tähtianis, punaviinietikka ja kaneli.
Anna seoksen kiehahtaa ja lisää hillosokeri.
Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Jäähdytä.

Ota Kananpojan Grillipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Esivalmistele sillä välin muut lisukkeet.
Ota 4-6 samansuuruista leivinarkkia ja foliokaistaletta ja laita ne päällekkäin siten, että folioarkki jää alle.

Kuori pikkusipulit, paloittele kesäkurpitsa ja paprika, sekä hienonna valkosipulinkynnet.
Sekoita ainekset keskenään ja jaa arkkien päälle.
Rouhi päälle suolaa ja mustapippuria.
Käännä arkit nyyteiksi ja nosta grilliin tai uunipellille.

Laita tomaatit alumiiniseen grillivuokaan ja pirskottele pinnalle öljyä, kuivattuja yrttejä ja hienonnettua valkosipulia.

Laita Kananpojan Grillipihvit öljytylle grilliparilalle ja grillaa molemmin puolin.

Grillaa samalla kasvisnyytit ja grillitomaatit.

Tarjoa seuraksi mausteista raparperihilloketta.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.