1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,86 / 5)
Ladataan...

Pimeään aikaan sopiva, hieman tuhti, mutta päärynällä raikastettu salaatti on mainio tarjottava vaikkapa paistetun kanan tai lihan seurana. Sopii myös salaattibuffettiin.

Juustoinen päärynä-perunasalaatti
4 annosta

1 prk Maille Dijonnaise sinappi-majoneesia
5-6 isoa kypsää perunaa
2 päärynää
200 g voimakasta juustoa
2 rkl kaprismarjoja
½-1 ruukku lehtipersiljaa, lipstikkaa, tai rakuunaa

Pinnalle:

rucolaa


Kuori kypsät perunat ja leikkaa reilun kokoisiksi suupaloiksi.
Kuori päärynä ja leikkaa kuutioiksi.
Paloittele myös juusto.
Hienonna lehtipersilja, lipstikka tai rakuuna.
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää myös kaprismarjat.
Kääntele joukkoon Dijonnaise sinappi-majoneesi.
Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi esimerkiksi Dijonnaise ?sinappimajoneesilla siveltyjä ja rulliksi käänneltyjä kinkkurullia.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.