
Juustoinen päärynä-perunasalaatti
Pimeään aikaan sopiva, hieman tuhti, mutta päärynällä raikastettu salaatti on mainio tarjottava vaikkapa paistetun kanan tai lihan seurana. Sopii myös salaattibuffettiin.
Juustoinen päärynä-perunasalaatti
4 annosta
1 prk Maille Dijonnaise sinappi-majoneesia
5-6 isoa kypsää perunaa
2 päärynää
200 g voimakasta juustoa
2 rkl kaprismarjoja
½-1 ruukku lehtipersiljaa, lipstikkaa, tai rakuunaa
Pinnalle:
rucolaa
Kuori kypsät perunat ja leikkaa reilun kokoisiksi suupaloiksi.
Kuori päärynä ja leikkaa kuutioiksi.
Paloittele myös juusto.
Hienonna lehtipersilja, lipstikka tai rakuuna.
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää myös kaprismarjat.
Kääntele joukkoon Dijonnaise sinappi-majoneesi.
Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi esimerkiksi Dijonnaise ?sinappimajoneesilla siveltyjä ja rulliksi käänneltyjä kinkkurullia.
Reseptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:
se kilpailu niin mikä hästägi niinku minne?
Sivustolla on yksi resepti missä on yksi ylimääräinen kuva, jossa on hästägi =)
Entä kun kaupassa ei ole Dijonnaisea, olisiko Dijon-sinappi + majoneesi sama asia? Minkä verran kannattaa laittaa?
Niinkin voit tehdä. Saa olla aika sinappista. Laita ensin puolet ja puolet ja katso kumpaa pitää lisätä=) Mukavaa joulua!