1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,20 / 5)
Ladataan...

Herukat ja vadelmat sopivat loistavasti yhteen ja näistä saat herkullisen hillon, jossa on ripaus kirpeyttä yhdistettynä vadelman ihanaan makeuteen. Hilloa voit tarjota muiden hillojen tapaan tai vaikkapa kääretorttujen tai muiden leivonnaisten täytteenä.
Vadelmien tilalla voi käyttää myös mansikoita.

Herukka-vadelmahillo

400 g vadelmia tai mansikoita
100 g punaherukoita
1 rkl vettä
1/2 pkt (= 160 g) Hillo-marmeladisokeria

Mittaa herukat ja vadelmat kattilaan yhdessä veden kanssa ja kiehauta, kunnes muodostuu vesihöyryä.
Lisää hillo-marmaladisokeri koko ajan hämmentäen.
Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
Kuori pinnalle muodostuva vaahto ja laita hillo puhtaaseen, tiiviiseen lasipurkkiin.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.