
- Annoksia: 1 purkki
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
Chili-mansikkahillo
Ainekset
- tuore mansikka - 1 l
- hillo-marmeladisokeri - 160 g
- tuore inkivääri - 1 rkl
- limen kuoriraaste - ½
- limen puristettu mehu - ½
- punainen chilipaprika - 1 (mieto)
Allergeenit
- lime
- mansikka
Chilillä ryyditetty mansikkahillo sopii tarjottavaksi makeiden lettujen, pannukakkujen ja leivonnaisten ja juustojen seurana.
Chili-mansikkahillo
1 purkki
1 l mansikoita
160 g hillo-marmeladisokeria
1 rkl tuoretta inkivääriä
½ limen kuori raastettuna
½ limen puristettu mehu
1 punainen mieto chilipaprika
Paloittele isot mansikat. Sekoita ne hillo-marmeladisokerin kanssa kattilassa.
Hienonna joukkoon inkivääriä, raasta hyvin pestyn puolikkaan limen kuori ja purista joukkoon limen mehu. Hienonna joukkoon vielä punainen chilipaprika.
Anna kiehua hiljalleen 3-5 minuuttia.
Purkita hillo hyvin pestyyn hillopurkkiin ja säilytä jääkaapissa.