1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Hedelmistä valmistat ihanat lisäkkeet liha- ja kanaruokien seuraksi.
Maustettu chutney on helppotekoinen herkku, jota voit purkittaa myös lahjaksi.

Ananaschutney

1 kg ananaspaloja
(1/2 dl vettä)
2-3 rkl hienonnettua inkivääriä
1 dl omenaviinietikkaa
1 iso sipuli hienonnettuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tähtianista
mustapippuria myllystä maun mukaan
500 g Dansukker Hillosokeria

Paloittele ananaspalat sopiviksi suupaloiksi ja laita kattilaan.
Lisää joukkoon vesi, hienonnettua inkivääriä, omenaviinietikkaa ja hienonnettua sipulia ja valkosipulia. Lisää joukkoon tähtianikset.
Kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Anna hillon seistä noin 30 minuuttia ja jaa keitettyihin lasipurkkeihin.
Säilytä viileässä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.