1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kesän makuja! Maukkaat kasslerpihvit grilliin paistumaan ja lisukkeeksi grillattuja paprikoita ja valkosipuliperunoita, kyllä kelpaa!

Viljapossun kasslerpihvit, grillitomaatit ja valkosipuliperunoita

1 pkt HK Viljapossun Kasslerpihvi, liekki
öljyä grillilevyn voiteluun

Valkosipuliperunat:
2 kg perunoita
1-2 rkl öljyä
5-6 valkosipulinkynttä hienonnettuna
n. 1 ½ tl suolaa
2 tl pippurisekoitusta
1 tl paprikajauhetta
5-6 dl kuohu-, tai ruokakermaa

Haudutettua sipulia:
40 g voita tai margariinia
2 tl sokeria
4-5 sipulia renkaina
tilkka vettä
ripaus suolaa

400 g kesäkurpitsaa viipaleina
2-3 rkl öljyä
ripaus suolaa

Grillitomaatit:
4-6 tomaattia tai 2-3 pihvitomaattia
ripaus suolaa
ripaus kuivattua rakuunaa

Kuori perunat ja viipaloi ne ohuelti. Kuumenna öljy pannussa. Paista perunaviipaleita muutama minuutti koko ajan käännellen. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, suola, pippurisekoitus, paprikajauhe ja kerma, kiehauta.
Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin tunti, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Grillaa Viljapossun Kasslerpihvit pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuumenna voi tai margariini pannulla tai alumiinisessa grillivuoassa, lisää sokeri ja hetken päästä sipulirenkaat. Kääntele sipulia, kunnes saavat väriä ja pehmenevät. Lisää lopuksi tilkka vettä ja ripaus suolaa.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi, kääntele öljyssä ja grillaa molemmin puolin. Mausta ripauksella suolaa.

Leikkaa tomaatit puolikkaiksi ja grillaa kovalla lämmöllä molemmin puolin. Ripottele pinnalle aavistus suolaa ja kuivattua rakuunaa.