1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kasvisvartaat maistuvat sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana. Rennot kesäjuhlat juhlitaan grillin ympärillä. Voit paloitella reilusti kasviksia jo etukäteen ja jokainen juhlija voi koota oman suosikkivartaansa.
Grillaa seuraksi myös ricotta-juustolla täytetyt Jumbo-herkkusienet ja kääri Italian pekoniin.

Välimeren kasvisvartaat ja täytetyt pekonisienet
n. 20 kpl

200 g Champ Valkoisia Herkkusieniä
1 pieni kesäkurpitsa
200 g miniluumutomaatteja
10 pientä punasipulia
1 iso keltainen paprika
300 g varsiparsakaalia
400 g halloumi-juustoa

Lisäksi:
½ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
2 valkosipulinkynttä
½ limen mehu
ripaus kuivattuja chilihiutaleita

Paloittele kesäkurpitsa, puolita kuoritut punasipulit ja paloittele paprika.
Laita herkkusienet ja muut kasvikset puisiin varrastikkuihin yhdessä halloumijuuston kanssa.
Valmista mausteliemi.
Sekoita oliiviöljyn joukkoon suola, hienonnetut valkosipulinkynnet, puristettu limen mehu ja kuivatut chilihiutaleet. Sivele öljyä kasviksiin ja grillaa käännellen.

Täytetyt pekonisienet ovat meheviä ja sopivat tarjottavaksi sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä.

Täytetyt pekonisienet

10 kpl Champ Jumbo-herkkusieniä
200 g ricotta-juustoa
½ ruukkua tuoretta VihreäKeiju oreganoa
200 g Italian pekonia

Poista sienistä jalat.
Sekoita ricottajuuston joukkoon hienonnettua oreganoa ja painele seos sienien sisään. Paina sienten jalat täytteen sisään.
Kääri Italian pekoni sienten ympärille.
Grillaa sienet käännellen.

Vinkki! Voit valmistaa nämä myös uunissa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.