1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kesällä nautitaan ulkoilmasta ja tehdään ruokaa mahdollisuuksien mukaan grillissä.
Tämän ruoan voi valmistaa mainiosti myös uunissa.

Muita tortillareseptejä löydät ”Pikkusuolaiset” -kategoriasta.

Tortillalätyt kuivuvat helposti.
Nämä voit kuitenkin tehdä kuumennusta vaille valmiiksi jo vaikka aamupäivällä ja laittaa grilliin illalla.
Folioon käärittynä tortillat pysyvät mehevinä, eikä pinta pääse kuivumaan.

Tortillarullat grillissä 8 kpl

tilkka öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita Sweet BBQ TAI maustamattomia + tacomaustetta
100 g tuoreita herkkusieniä
2 sipulia varsineen
2 isoa valkosipulinkynttä
240 g pullo Santa Marian Rio Grande salsaa (medium)

1 pkt (8 kpl) Santa Marian täysjyvävehnätortilloja

guacamolea
150 g juustoraastetta

Lisäksi:
salaattia
miniluumutomaatteja
kurkkua
jalapenorenkaita
creme fraichea

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi.
Lisää joukkoon viipaloidut herkkusienet, silputut sipulit ja hienonnetut valkosipulinkynnet, kääntele hetki.
Lisää Rio Grande salsa, kuumenna.

Jaa seos tortilloille, levitä päälle guacamolea ja juustoraastetta.
Kääri täytetyt tortillat tiiviiksi rulliksi alumiinifolion sisälle.
(Nosta tarvittaessa kylmään odottamaan kuumennusta.)

Laita nyytit kuumaan grilliin, käännä välillä.
Grillaa kymmenisen minuuttia, tai kunnes rullat ovat kuumentuneet kauttaaltaan.

Tarjoa lisäksi salaattiaineksia ja creme fraichea.