1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Salmiakkipossu sopii rohkealle. Valmista marinadi, laita possu marinoitumaan ja sytytä grilli.

Salmiakkipossu
6-7 annosta

1 kg porsaan kasslerpihvejä
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
½ dl Haganol Salmiakki Mixeriä

Ota liha huoneenlämpöön.
Valmista marinadi sekoittamalla marinadin ainekset sekaisin.
Laita kasslerpihvit marinadin joukkoon ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna grilli ja grillaa molemmin puolin.

Tarjoa mehevän salmiakkipossun kanssa uuden sadoin perunoita ja salaattia.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Haganol

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.