1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

Rypsiporsaan Fileepihvi Duo –pakkaus sisältää kahdeksan mureaa pihviä, joista puolet on maustettu miedon karamellimaiseksi ja loput sinappisella bbq-maustekastikkeella.
Grillaa mehevät pihvit ja tarjoa seuraksi papu-perunasalaattia.

Rypsiporsas Fileepihvi Duo Karamelli ja Sinappi Bbq ja papu-perunasalaattia
4 annosta

HK Rypsiporsas® Fileepihvi duo karamelli ja sinappi bbq (4 + 4 kpl), 1 pakkaus
vettä + ripaus suolaa + 1 kg varhaisperunoita
vettä + ripaus suolaa + 300 g vihreitä papuja
200 g miniluumutomaatteja
suolaa myllystä oman maun mukaan
mustapippuria myllystä oman maun mukaan
1 ruukku tilliä silputtuna
1-2 rkl kaprismarjoja hienonnettuna
½-1 pieni purjosipuli
½ dl avokado- tai oliiviöljyä
2-3 rkl balsamicoa

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä.
Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin.

Pese perunat hyvin ja keitä suolalla maustetussa vedessä. Paloittele sopiviksi suupaloiksi.
Paloittele vihreät pavut sopivan mittaisiksi paloiksi ja kiehauta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Puolita miniluumutomaatit ja sekoita jäähtyneiden perunoiden ja vihreiden papujen joukkoon.
Rouhi joukkoon suolaa ja mustapippuria myllystä.
Hienonna sekaan tilliä ja kaprismarjoja.
Puolita purjosipuli pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi ja lisää muiden ainesten joukkoon. Sekoita joukkoon avokado- tai oliiviöljy ja balsamico.
Anna maustua hetki.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, mustapippuria ja balsamicoa.

Tarjoa mureat pihvit papu-perunasalaatin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.