1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Nopeasti kypsyvä rypsiporsaan bbq-maustettu filee maistuu ihanalta ilman suurempia lisäkkeitäkin.
Laita fileet kuumaan grilliin ja valmista samalla makoisa lisäke raikkaasta vesimelonista ja maissista.

Rypsiporsaan ulkofileetä ja maissi-melonilisäkettä

1 pkt HK Rypsiporsas® Fileepihvejä, BBQ
öljyä paistamiseen

Valkosipuli-tomaatit:
1 rkl öljyä

200 g kirsikkatomaatteja
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Maissi-melonilisäke

200 g makeaa maissia
200 g vesimelonia pieninä kuutioina
1 ruukku persiljaa tai basilikaa silppuna
muutama kevätsipulin varsi hienonnettuna
1 ½- 1 sitruunan mehu puristettuna

Laita rypsiporsaan bbq-fileet kuumaan grilliin ja valmista sillä välin lisäkkeet. Paista kirsikkatomaatit kuumassa pannussa öljyssä hienonnetun valkosipulin kanssa. Voit käyttää myös alumiinista grillivuokaa.

Laita kulhoon sulatetut, mutta kylmät makeat maissinjyvät ja pieniksi kuutioiksi leikattu vesimeloni. Silppua sekaan persilja tai basilika, sekä kevätsipulin varsia. Purista joukkoon sitruunanmehua. Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa herkullisen savuisat fileet paistettujen tomaattien ja raikkaan maissi-melonilisäkkeen kanssa.

Vinkki! Mausteisen fileen seuraksi sopii raikas creme fraiche.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.