1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Nyt grillataan!
Rypsiporsaan parhaat fileepihvit voit marinoida kätevästi myös itse.
Tarjoa seuraksi savunmakuista bbq-kastiketta ja grillikasviksia

Rypsiporsaan fileepihvit, savunmakuinen bbq-kastike ja grillikasvikset
6 annosta

600 g (6 kpl) HK Rypsiporsas® Parhaat Fileepihvit, maustamaton

Marinadi:
4 rkl rypsiöljyä
3 hienonnettua valkosipulinkynttä
½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä

Barbeque-kastike:
½ dl rypsiöljyä
1 sipuli silputtuna
1 rkl inkivääriä hienonnettuna
pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl fariinisokeria
1 rkl soijakastiketta
100 g tomaattilohkoja
1 dl vettä
1-2 tl smoked paprikajauhetta

Grillikasvikset:
1 munakoiso + suolaa
300 g miniterttutomaatteja
200 g herkkusieniä
öljyä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Sekoita marinadin ainekset ja kääntele se Rypsiporsaan fileepihvien pintaan. Anna maustua jääkaapissa mielellään yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Valmista sillä välin bbq-kastike.
Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja anna kiehua 10-15 minuuttia hiljaa poreillen.
Soseuta halutessasi sauvasekoittimella.

Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja laita leivinarkin päälle.
Ripottele pinnalle suolaa ja anna seistä huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
Kuivaa talouspaperilla.

Voitele grillipannu öljyllä ja laita siihen munakoisoviipaleet, miniterttutomaatit terttuineen ja herkkusienet. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kääntele, kunnes ovat sopivan kypsiä.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.

Grillaa Rypsiporsaan Parhaat Fileepihvit molemmin puolin ja nauti grillikasvisten ja bbq-kastikkeen kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.