1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,33 / 5)
Ladataan...

Täytetyt herkkusienet ovat kesän klassikkoruokaa grillissä. Mikä on oma lempitäytteesi?
Nämä isot grillisienet on täytetty Myllyn Paras kaura-härkäpapurouheella, joka tekee sienistä ruokaisia. Sienet on kääritty broileripekoniin. Voit käyttää myös perinteistä pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

Ruokaisat grillisienet
4 annosta

600 g isoja herkkusieniä
½ kasvisliemikuutio
3 dl vettä
1 dl Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
½ – 1 punainen chilipaprika
½ ruukkua persiljaa
mustapippuria myllystä
200 g sulatejuustoa
200 g broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua

Ota sienet esille ja poista jalat.
Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio, sekä kaura-härkäpapurouhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes rouhe on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.
Hienonna chilipaprika ja persilja ja sekoita joukkoon rouhittu mustapippuri ja sulatejuusto. Tarkista maku.
Täytä sienet seoksella ja kiepauta ympärille broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
Grillaa kuumassa grillissä käännellen tai laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin.
Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana.

Reseptin laatinut

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.