1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskimäärä: 4.33/5.00)
Ladataan...

Kesän grillikausi on alkanut ja herkullisen arki-ja viikonloppuruoan valmistus on yksinkertaista. Kauppojen sokerihyllyille on juuri rantautunut ja osaan vasta rantautumassa aromikas Muscovadosiirappi, josta saat upean maun marinadeihin. Se sopii myös mainiosti leivontaan ja vaikkapa jälkiruokakastikkeeksi. Muscovadosiirappi myydään kätevässä muutaman desilitran kokoisessa pullossa, joten se tulee kyllä käytetyksi. Leivonnassa voit korvata osan sokerista Muscovadosiirapilla.

 

Punaviinipossua grillissä
2-4 annosta

500-700 g porsaan sisäfileetä

Marinadi:

70 g tomaattipyreetä
½ dl punaviiniä
mustapippuria myllystä maun mukaan, mutta reilusti
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
1 tl kuivattua rakuunaa
½ rkl etikkaa

Poista lihasta kalvot.
Sekoita marinadin ainekset ja laita liha joukkoon maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Nosta jääkaappiin foliolla suojattuna.
Kääntele maustumisen aikana muutaman kerran.
Grillaa kokonaisena kuumassa grillissä käännellen.
Anna levätä hetki folion alla ennen paloittelua.

Nauti salaatin ja uusien perunoiden kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.