1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Viljapossun fileevarras saa kuoren rapsakaksi grillatusta pekonista. Herkullinen lisäke syntyy pariloiduista kasviksista, jotka sopivat lisäkkeeksi monelaiselle grilliruoalle tai sellaisenaankin nautittavaksi.

Pekoniset fileevartaat ja grillikasviksia

1 pkt (7-8 kpl) HK Viljapossun fileevarras, lempeä bbq
1 pkt Amerikan pekonia

vettä
300 g bataattia
1-2 rkl öljyä
1 paprika renkaina
1 pieni kesäkurpitsa viipaleina
2 puna-, tai keltasipulia renkaina
50 g voita tai margariinia
tuoretta tai kuivattua yrttiä (esim. timjami)

Aloita kiehauttamalla kattilassa hieman vettä.
Leikkaa kuorittu bataatti viipaleiksi ja kiehauta niitä hetki, jotta ne esikypsyvät.

Käännä Viljapossun fileevartaiden ympärille Amerikan pekonia. Käsittele kasvikset. Grillaa vartaat kuumassa grillissä välillä käännellen.

Sivele parilalevy öljyllä. Pariloi esikypsennetyt bataattiviipaleet, paprika-, ja kesäkurpitsaviipaleet ja sipulirenkaat molemmin puolin.

Sulata voi ja lisää joukkoon yrttiä maun mukaan. Valuta yrtti-voi pariloitujen kasvisten päälle.
Tarjoa yhdessä grillattujen vartaiden kanssa.