1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Unohda valmiit marinadit ja mausta lihasi itse! Voit lisätä joukkoon halutessasi kuivattuja yrttejä. Timjami ja rakuuna toimivat mainiosti porsaanlihan seurana. Myös erilaiset yrttisekoitukset maustavat marinadin herkulliseksi.

Marinadi porsaanlihalle

600 g porsaan sisäfileetä

1 rkl avokado- tai rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
2 rkl soijakastiketta
2 rkl punaviiniä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl mustapippuria rouheena

Poista lihasta kalvot ja laita se pussiin tai kulhoon.
Sekoita marinadin ainekset sekaisin ja levitä lihan päälle kauttaaltaan.
Anna maustua jääkaapissa suojattuna mielellään seuraavaan päivään.
Grillaa kuumassa öljytyssä grillissä välillä käännellen.

Anna lihan vetäytyä folion alla 10-15 minuuttia ennen leikkaamista.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.