1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

HK-Ruokatalon yksi ihanista uutuustuotteista on Kariniemen Kananpojan fileeviipaleet mango chili, miedosti maustettuja, todella herkullisia ja hieman erilaisia broilerin fileeviipaleita. Ne soveltuvat mainiosti grillailuun, ruokaisiin salaatteihin ja vaikkapa pataruokiin.

Kesän herkulliset vartaat valmistat maukkaasta broilerista, halloumista ja päärynästä, sekä miniluumutomaateista, joiden sisään on kätketty yllätykseksi sinihomejuustoa.
Dippaa vartaita makeaan chilikastikkeeseen ja tarjoa seuraksi raikkaita yrttejä ja makeita mansikoita.

Kesäiset kananpojan vartaat
8-10 varrasta

1 pkt (n. 600 g) Kariniemen Kananpojan fileeviipaleet mango-chili
1-2 päärynää
n. 100 g kirsikkatomaatteja
n. 2 rkl sinihomejuustoa
200 g halloumijuustoa

Paloittele pestyt päärynät sopiviksi suupaloiksi.
Leikkaa kirsikkatomaateista pienet siivut ja koverra siemenet pois. Täytä sinihomejuustolla.
Leikkaa halloumi suupaloiksi.
Laita vedessä liotettuihin varrastikkuihin aineksia vuorotellen ja grillaa öljytyllä parilapannulla tai ritilän päällä grillissä molemmin puolin.

Tarjoa seuraksi tuoretta basilikaa ja mansikoita, sekä uuden sadon perunoita ja makeaa chilikastiketta dippailuun.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
kesäiset broilerivartaat