1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Ihanat kesän grillivartaat valmistat näppärästi puutarhan tai kaupan vihannesosaston antimista. Valitse vartaisiin mielellään eri värisiä kasviksia, näin saat maun lisäksi myös silmänruokaa. Vartaat voit valmistaa myös uunissa tai grillipannulla. Pyri valitsemaan sen kokoisia kasviksia, että ne ovat suunnilleen yhtä suuria ainakin leikattuna, jotta ne kypsyvät tasaisesti ja samaan aikaan sopivan meheviksi.

Kasvisvartaat
8 annosta

Marinadi:
1 dl Biotta Tomaattimehua
2 tl Herbamare Spicy -yrttisuolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vaaleaa viinietikkaa
2-3 valkosipulinkynttä
½ keltainen paprika
½ vihreä paprika
½ punainen paprika
4-8 pientä sipulia
½ kesäkurpitsa
¼ tuoretta ananasta
4-8 pientä tomaattia
4-8 isoa herkkusientä

Lisäksi:
8 varrastikkua

Sekoita Biotta Tomaattimehun joukkoon Herbamare Spicy -yrttisuolaa, oliiviöljyä, viinietikkaa ja hienonnettuja valkosipulinkynsiä.
Paloittele paprikat reiluiksi suupaloiksi ja kuori sipulit. Pienet sipulit voit grillata kokonaisina, isommat voit puolittaa. Paloittele kesäkurpitsa ja ananas ja käytä pikkutomaatit ja herkkusienet kokonaisina. Sekoita ne marinadin joukkoon ja kääntele. Anna maustua hetki. Pujota kasvikset varrastikkuihin siten, että jokainen saa suunnilleen saman verran kasviksia. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannulla välillä käännellen tai kypsennä uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä.

Tarjoa sellaisenaan tai muuan ruoan lisänä.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Uusimpia Vogel reseptejä:



Tästä löydät kaikki VOGEL reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.