1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Grillaa pikkunälkään mukavan mausteisia liekkisiipiä ja aina maistuvia pekoni-herkkusieniä.
Kesän kasvikset pujotat kätevästi pieniin varrastikkuihin. Raikas jogurttikastike loiventaa tulisten siipien makua.

Kananpojan liekkisiivet, pekoni-sieni- ja kasvisvartaat, jogurttikastike
2-3 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
700 g Kariniemen Kananpojan liekki siivet

Pekoni-herkkusienet:
170 g HK Amerikan pekonia
9 herkkusientä

Kasvisvartaat:
½ punainen paprika
12 kypsää, pientä varhaisperunaa
12 miniluumutomaattia
suolaa myllystä

Jogurttikastike:
200 g maustamatonta jogurttia
1 dl rucolaa silputtuna
2 rkl makeaa chilikastiketta
mustapippuria

Grillaa Kananpojan liekki siivet öljytyllä grillilevyllä.

Pyöräytä pekoniviipaleet herkkusienten ympärille ja laita halutessasi katkaistuihin puisiin varrastikkuihin kahden tai kolmen sienen erissä  tai grillaa yksitellen sellaisenaan.

Paloittele paprika suupaloiksi ja pujota ne katkaistuihin varrastikkuihin vuorotellen kypsien varhaisperunoiden ja miniluumutomaattien kanssa.
Grillaa välillä käännellen kauttaaltaan ja rouhi pinnalle hieman suolaa.

Tarjoa seuraksi jogurttikastiketta.
Sekoita jogurtin joukkoon silputtua rucolaa, makeaa chilikastiketta ja mustapippuria myllystä.
Tarkista maku.

Tarjoa liekki siivet pekoni-herkkusienten, kasvisvartaiden ja jogurttikastikkeen kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.