1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...


Kananpojan mehevät, isot grillifileet maistuvat sellaisenaan grillattuna.Tarjoa lisukkeena villiriisiä sekä herkullista tomaattisalsaa.

Kananpojan grillifileetä, villiriisiä ja tomaattisalsaa

1 pkt (n. 800 g) Kariniemen Kananpojan Grillifileetä
tilkka öljyä

Villiriisi:
1 1/2-2 dl villiriisiseosta
1 rkl öljyä
100 g sokeriherneenpalkoja
1 valkosipulinkynsi

Tomaattisalsa:
3 tomaattia
1 pienehkö sipuli
½ dl ruohosipulia silppuna
½ ruukkua korianteria
2-3 rkl sitruunan-, tai limetinmehua

Valkosipulidippi:
6 rkl majoneesia
1 valkosipulinkynsi murskattuna

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lisää kuumaan pannuun sokeriherneenpalkoja ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Kääntele seosta hetken aikaa ja lisää valutetun villiriisiseoksen joukkoon.

Grillaa Kananpojan grillifileet molemmin puolin.

Valmista raikas salsa. Silppua tomaatit ja sipuli. Sekoita joukkoon silputtua ruohosipulia ja korianteria.
Purista joukkoon sitruunan tai limetin mehua.

Tarjoa seuraksi valkosipulilla maustettua majoneesia.

Vinkki! Mikäli haluat täydentää ateriaasi rapealla patongilla, kääri alumiinifolioon keskeltä halkaistu patonki, jonka voit täyttää yrttituorejuustolla, tai valkosipulilla maustetulla voilla tai margariinilla.Käytä patonkia hetki kuumassa grillissä.