1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kesän uudet Kabanossi makkarat esittäytyvät uusissa makuyhdistelmissä.
Kaupan makkarahyllyltä löydät nyt Kabanossi Suolakurkku ja Kabanossi Sipuli grillimakkarat.

Grillaa mehevät makkarat pihagrillissä ja tarjoa seuraksi kepeitä marinoituja vihanneksia.

Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja runsasproteiinisia.

Kabanossi Suolakurkku ja marinoidut vihannekset
4 annosta

1 pkt HK Kabanossi Suolakurkku tai Kabanossi Sipuli makkaraa

Marinoidut vihannekset
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
200 g herkkusieniä
1/2 pieni kesäkurpitsa
1-2 punasipulia

Marinadi:
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa tai balsamiviinietikkaa
1-2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä
1 tl hienonnettua punaista chilipaprikaa

Aloita marinoimalla vihannekset.
Halkaise paprikat ja poista siemenet ja valkoinen osa.
Laita paprikat uunivuokaan tai uunipellille kupera puoli ylöspäin.
Laita 250 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi, kunnes pinta saa hieman väriä.
Irrota paprikoista kuori haarukkaa apuna käyttäen ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Lohko herkkusienet, kesäkurpitsa ja kuoritut punasipulit.
Laita ne kulhoon yhdessä paprikapalojen kanssa.

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada vihannesten päälle.
Anna maustua muutama tunti tai yön yli.

Grillaa Kabanossi Suolakurkku tai Kabanossi Sipuli makkarat ja tarjoa seuraksi marinoituja vihanneksia.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.