1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kaali-porkkanasalaatti on majoneesin vuoksi melkoisen täyttävä salaatti, joka sopii hyvin yksinkertaisen grilliruoan lisäksi.

Karski on puolestaan HK-Ruokatalon uutuusmakkara, joka on kokonsa puolesta erityisesti naisten makuun. Karski on lihaisa Kabanossi.

Kaali-porkkanasalaattia ja pekonista Karski-makkaraa

1 pkt (= 6 makkaraa) HK Kabanossi Karskia
1 pkt Amerikan pekonia

Kaali-porkkanasalaatti:
200 g valkokaalia
100 g porkkanaa
1 dl persiljasilppua
1 rkl vaaleaa viinietikkaa
100 g majoneesia
2 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä

Kääri Karski-makkarat pekoniin ja grillaa välillä käännellen.
Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon persiljasilppu, vaaleaa viinietikkaa ja majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä.

Tarjoa pekoninen Karski kaali-porkkanasalaatin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.