1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Joko olette kokeilleet Kariniemen uutta, mahtavan kokoista Kalkkunan Reilua Lehtipihviä, joka on niin valtavan kokoinen, että siitä riittää jopa koko perheelle. Minusta tämä tuote on aivan huikean hauska ja suosittelen tätä niillekin, joilla on ennakkoluuloja kalkkunan mausta.

Homejuuston ystävä kätkee mehevän kalkkunan fileen sisään homejuustoa ja tuoreita yrttejä.
Rullalle käärittynä filee on helppo grillata ja leikata valmiina annospaloiksi.

Seuraksi valmistin maistuvat bataatti-perunaröstit, jotka sopivat myös muun grilliruoan lisäkkeeksi.

kalkkunarulla

Homejuustoinen kalkkunarulla ja bataatti-perunaröstit

1 pkt (n. 600-700 g) Kariniemen Kalkkunan Reilu lehtipihvi, yrtti
50 g sinihomejuustoa
1 dl persiljaa silppuna

Bataatti-perunaröstit:
10 kpl

300 g perunoita
400 g bataattia
1-2 sipulia
2 munaa
suolaa
1/4-1/2 tl kuivattua timjamia

Yrtti-jugurttikastike:
2 dl ruoanvalmistusjugurttia
tuoretta timjamia
½ rkl sitruunamehua
ripaus suolaa

Levitä Kalkkunan Reilu lehtipihvi työlaudalle. Ripottele pinnalle homejuustoa. Kääri levy tiukalle rullalle ja sido kalastajanlangalla, jotta rulla pysyy kiinni. Grillaa kuumassa grillissä välillä käännellen.

Kuori perunat, bataatti ja sipulit, raasta ne karkealla raastinterällä. Purista seoksesta neste pois ja sekoita joukkoon munat, suola ja timjami.

Paista röstit grillin parilapannulla, sivuliedellä tai paistinpannulla molemmin puolin muutaman minuutin ajan.

Nosta valmis kalkkunarulla hetkeksi folion sisään levähtämään. Poista lanka ja viipaloi annospaloiksi.

Jugurttikastike: Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja tarjoa kalkkunarullan ja bataatti-perunaröstien kanssa.