1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 2,33/5)

Kyproslainen Halloumijuusto maistuu herkulliselta grillattuna. Se tarttuu kuitenkin helposti parilaan kiinni,  joten apuna grillauksessa kannattaa käyttää kevyesti öljyttyä alumiinista paistovuokaa.

Halloumi-kasvisvartaat
6 varrasta

150 g vihreää tai keltaista kesäkurpitsaa
12 miniluumutomaattia
200 g Halloumia
Santa Maria Glaze Sweet Pineapple kastiketta
TAI n. 2 rkl öljyä ja 1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna + ripaus suolaa

Leikkaa kesäkurpitsa ja Halloumi paloiksi, sivele ne reilusti makeahkolla Glaze-kastikkeella tai valkosipulilla ja suolalla maustetulla öljyllä.
Pujota varovasti kylmässä vedessä liotettuihin varrastikkuihin ja nosta öljyttyyn paistovuokaan. Kypsennä kohtalaisella lämmöllä grillissä.
Käännä kerran paiston aikana.

Vinkki! Grillaa seuraksi HK:n grillilihoja: maustettuja porsaan parilafileitä ja Broilerin fileepihvejä, jotka on helppo maustaa todella herkullisilla Santa Marian kuivamarinadeilla (22 g pussi Santa Maria Bbq allround sis: savustettua paprikaa, chiliä, inkivääriä ja korianteria/600 g broileria tai muuta lihaa).