1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Kauniina kevätpäivänä on kiva tehdä ruoka ulkona grillissä.
Grillissä voi toki grillailla muutakin kuin perinteistä Campingia, joka tosin tuntuu maistuvan lapsille muita makkaroita paremmin.

Grillissä on kypsymässä:
Tapolan Tulikeppi, tulisesti maustettu ruokamakkara
Camping grillimakkara
Portin Juusto UkkoPekka
Kylmäsen poronakki



Folion alla kypsyy Eskimo grilli- ja paistovuoassa paistos, jossa on hirvigrillimakkaraa.

Hirvimakkarapaistos

1/2 kg peruna-sipulisekoitusta (pakastealtaasta)
200 g herne-maissi-paprikasekoitusta (pakastealtaasta)
grillimaustetta
(suolaa)
200 g Kylmäsen hirvigrillimakkaraa
200 g Polarjuustoa
(1-2 dl kermaa)

Laita foliovuokaan peruna-sipulisekoitus, herne-maissi-paprika, mausta grillimausteella ja tarvittaessa suolalla.
Leikkaa joukkoon hirvigrillimakkara ja juusto kuutioiksi, sekoita ainekset tasaiseksi.
Kaada joukkoon halutessasi kermaa.
Laita vuoan pinnalle alumiinifoliota. Kypsennä parikymmentä minuuttia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.