1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (27 arvostelua. Keskiarvo: 3,30/5)

Grillikasvikset ovat helppotekoisia. Käytä esimerkiksi Eskimo-grillivuokia hyödyksesi. Riittää että kääntelet kasvisten joukkoon hieman öljyä ja mausteita ja laitat kasvikset vuokaan. Kääntele niitä silloin tällöin grillauksen aikana. Kokeile myös muita kasviksia!

Grillikasvikset
4 annosta

1 pieni kesäkurpitsa
1 (oranssi) paprika
200 g miniluumutomaatteja tai miniterttutomaatteja
100 g sokeriherneenpalkoja
2 valkosipulinkynttä
2-3 rkl avokado-, rypsi- tai oliiviöljyä
ripaus suolaa
1/2 tl timjamia tai rakuunaa

Paloittele kesäkurpitsa ja paprika sopiviksi suupaloiksi.
Laita ne alumiinivuokaan yhdessä miniluumutomaattien, sokeriherneenpalkojen ja hienonnettujen valkosipulinkynsien kanssa.
Kaada joukkoon öljyä ja mausta suolalla ja timjamilla tai rakuunalla.
Laita vuoka kuumaan grilliin kuvun alle ja kääntele välillä.

Tarjoa esimerkiksi grillatun broilerin seurana.